Ben je single, uit een relatie, pas gescheiden of vind je het gewoon spannend om flirt contacten te onderhouden ongeacht je relationele status, dan ben je bij WhatsChat op het juiste adres.

WhatsChat is namelijk een nieuwe en unieke flirt- en chat app. Deze is ontwikkeld om gebruikers van de site in contact met elkaar te laten komen op een veilige en betrouwbare wijze. De app biedt je de mogelijkheid om te kunnen chatten met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen die jij interessant vindt. 

WhatsChat zelf bestaat uit duizenden gebruikers en dagelijks blijven er nieuwe bijkomen. Deze zijn allen op zoek naar spannend chat en flirt contact. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat het vinden van een date jaren in beslag zal nemen. Er is voor een ieder wat wils en vanwege het groot aantal leden is het ook mogelijk om binnen een dag al leuk chat contact te hebben.

Lijkt deze site je interessant en wil je ook een spannende date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op WhatsChat dating. 

Hoe kan ik mij aanmelden voor een WhatsChat account? 

Alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die gebruik willen maken van de diensten van WhatsChat hebben een account van deze site nodig. Het aanmaken van een account is gelukkig een eenvoudig proces en ook nog kosteloos. 

Om je aan te kunnen melden voor een WhatsChat account dien je als eerst te gaan naar de startpagina van de site. Als je eenmaal op deze pagina bent zul je aan de linkerzijde onder het kopje ‘Join Now’ de optie zien om je aan te melden. Je kunt je aanmelden met je Google account, Facebook account of met een e-mailadres. 

Meld je je aan met een Google account of Facebook account, dan zullen je gegevens automatisch ingevuld worden in het aanmeldformulier. Meld je je aan met je e-mail adres, dan zul je in het online aanmeldformulier dat tevoorschijn komt je gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, wachtwoord, leeftijd en interesses moeten ingeven. 

Na de algemene voorwaarden van de site geaccepteerd te hebben kun je je aanmelden op de site door te klikken op het tabje ‘register’. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je meteen van start gaan met het zoeken naar spannende profielen. Wie weet heb je vandaag nog spannend WhatsChat contact. 

De kosten voor het WhatsChat lidmaatschap 

Voor het aanmaken van een WhatsChat account hoef je geen cent te betalen. Het registratieproces is geheel gratis. Het enige waar je voor moet betalen is wanneer je wil chatten met andere gebruikers van de site. Gelukkig is het bedrag dat je daarvoor moet betalen aan de lage kant.

Om berichten te kunnen sturen naar andere gebruikers heb je coins nodig. De coins worden in bundels verkocht en de prijzen zien er als volgt uit: 

Pakket 

Coins 

Bonus coins 

Tarief 

Basis  

200 

20 

€4.99 

Standaard 

400 

40 

€9.99 

Best verkocht 

1000

100

€24.99 

Platinum 

2000 

200

€49.99

Full Happiness 

4000

400

€99.99

Hoe meer coins je koopt hoe meer bonus coins je krijgt. Alle betalingen kun je verrichten middels een creditcard, Google Pay of de welbekende Paysafecard. 

De website 

Als je bent ingelogd op de site en je eenmaal op je profiel bent, dan zul je merken dat de site eenvoudig van opzet is en zelfs door iemand met geen tot weinig computerervaring benaderd kan worden. In het menu van je profiel kun je klikken op het tabje chats, je kunt je binnenkomende berichten bekijken, je kunt zien wie je profiel heeft bezocht, wie je profiel leuk vindt en je favorieten. 

Je ziet aan de linkerzijde van de webpagina verder een zoekfunctie waarmee je gericht op zoek kunt naar leuke dates. In de zoekfunctie dien je onder andere in te vullen of je op zoek bent naar een man of een vrouw, in welke leeftijdsklasse deze moet zitten en in welke stad je potentiële date aanwezig moet zijn. Na alle informatie ingevuld te hebben kun je op het rode tabje ‘search’ klikken. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar de meest geschikte dates en doet je dit overzicht binnen enkele seconden toekomen. Je kunt dan nagaan welke profielen het meest voldoen aan je wensen en voorkeuren en contact opnemen met hen. 

Naast de verschillende opties in het menu en de zoekfunctie, krijg je op de startpagina van je profiel ook een overzicht te zien met uitgelichte profielen van gebruikers. Je krijgt per gebruiker een foto te zien, de gebruikersnaam en leeftijd. Je kunt voor je favoriete gebruiker een hartje of like plaatsen. Je kunt ook kiezen voor de chat optie om chatberichten te kunnen versturen. 

Hoe kan ik in contact komen met de klantenservice van WhatsChat? 

Zowel bezoekers als leden kunnen contact opnemen met de klantenservice van WhatsChat als ze met een vraag zitten of tegen problemen aan lopen. Je kunt contact opnemen met een vriendelijke klantenservice medewerker door het online contactformulier in te vullen. Dit formulier kun je benaderen door aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje ‘help support’. Je komt dan eerst op de lijst met meest gestelde vragen. Je kunt eerst nagaan of het antwoord op je vraag op deze lijst voorkomt.

Ben je toch niet geholpen, dan zul je aan de onderzijde van de lijst een link naar het online contactformulier zien. In het formulier vul je in wat je gebruikersnaam is, e-mailadres, onderwerp en bericht. Als je te maken hebt met technische problemen, dan kun je ook een screenshot uploaden en versturen. De klantenservice medewerkers doen er alles aan om je bericht zo snel als mogelijk in behandeling te nemen en van een passend antwoord te voorzien. 


Whatschat Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Whatschat.

Bezoek Whatschat

Schrijf een review