JijNeukt

JijNeukt is een datingsite die speciaal is ontwikkeld voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die het spannend vinden om casual seks dates te hebben met andere onbekende personen. De site is eenvoudig van opzet, zeer overzichtelijk en bestaat uit duizenden leden. Vanwege de vele succesverhalen blijven er dagelijks nieuwe leden komen. Het vinden van een JijNeukt date op deze site is dus absoluut niet onmogelijk. 

Je hoeft je verder absoluut geen zorgen te maken dat je een vreemde eend in de bijt zult zijn. Net als jouw zijn er genoeg leden die zin hebben in een spannende neuk date en ze kijken allen reikhalzend uit om in contact te komen met nieuwe leden. Het hoeft uiteraard niet altijd te gaan om een neuk date, je bent hier ook terecht voor chat contact en nieuwe vriendschappen. 

Het doet er verder niet toe of je nu single, gescheiden of in een relatie zit. Als je op zoek bent naar wat meer seksuele uitdaging dan ben je op deze site op het juiste adres. JijNeukt dating is vooral gericht op het tot stand komen van casual no strings attached seks dates. Lijkt deze site je interessant en wil je ook een spannende JijNeukt date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan. 

Lid worden van JijNeukt dating 

Om lid te worden van JijNeukt dating moet je in ieder geval 18 jaar of ouder zijn. Voldoe je aan deze vereiste, dan kun je 24/7 ervoor kiezen om je aan te melden op de site. Het aanmeldproces is geheel gratis en is zeer eenvoudig van opzet. 

Als je je wilt aanmelden op de site dien je eerst te surfen naar de homepage van de site. Als je op deze webpagina bent dan zul je direct in een oogopslag een aanmeldformulier zien. Op de achtergrond van dit formulier is een hete vrouw in lingerie terug te zien. In het aanmeldformulier dien je informatie in te vullen zoals je geslacht, of je op zoek bent naar een man of een vrouw, geboortedatum, e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘doe nu mee’. Dit formulier kun je overigens ook benaderen als je op de homepage naar beneden scrolt en klikt op de tabjes ‘probeer gratis’ en ‘maak nu uw profiel aan’. 

Na je aangemeld te hebben op de site en je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen je profiel van relevante informatie voorzien en op zoek gaan naar spannende Neukdates. Wie weet kom je vandaag nog een interessante man of vrouw tegen met wie je kunt chatten en eventueel fysiek afspreken. 

JijNeukt dating kosten 

Personen die een bezoekje brengen aan de website van JijNeukt dating en geinteresseerd raken in de diensten van de site willen voordat ze lid worden vrijwel altijd weten wat het lidmaatschap hen zal kosten. Voor potentiële nieuwe leden is het goed om te weten dat het registratieproces op deze site geheel gratis is. Er zijn geen addertjes onder het gras, dus je zult nooit plots geconfronteerd raken met een torenhoge rekening omdat je je hebt aangemeld op deze site. Na je succesvol aangemeld te hebben op de site krijg je automatisch een gratis JijNeukt dating account toegewezen. 

Met het gratis account kun je profielen van andere gebruikers bekijken en heb je beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site waaronder het versturen van berichten. Wil je echter optimaal berichten kunnen sturen en ontvangen, dan wordt wel een kleine bijdrage van je gevraagd in de vorm van credits. De credits worden verkoct in creditbundels en de prijzen zien er als volgt uit: 

Credits  Prijs creditbundel Prijs per credit 
10

€ 15 

€ 1.50 

25

€ 35

€ 1.40 

50

€ 65

€ 1.30 

100

€ 120 

€ 1.20 

200 

€ 200 

€ 1.00 

Je zult merken dat hoe meer credits je aanschaft hoe voordeliger je creditbundel. 

Zijn er ook fictieve profielen te bespeuren op de site? 

JijNeukt dating is enerzijds ontworpen voor entertainment doeleinden en anderzijds om casual dates en contacten tot stand te brengen. De site bestaat uit echte profielen van personen met wie je fysiek kunt afspreken. Daarnaast zijn er ook entertainment profielen waarmee fysiek afspreken dus niet mogelijk is. 

Veiligheid JijNeukt dating 

Een ieder die gebruik maakt van diensten van een online datingsite wil de garantie hebben dat zo een site veilig en betrouwbaar is. Niemand wil immers hebben dat zijn of haar gegevens plots op straat terug te vinden zullen zijn. Dit is dan ook de reden waarom de beheerders van JijNeukt dating er alles aan doen om gebruikers de garantie te bieden dat ze via een veilige en betrouwbare online datingsite zonder zorgen over en weer berichten kunnen uitwisselen met andere gebruikers van de site. 

Alle nieuwe leden dienen na het aanmeldproces doorlopen te hebben hun aanmelding te bevestigen. Alle persoonsgegevens die je bij het aanmaken van je account hebt ingevoerd worden ook veilig opgeslagen op de servers van de site. Deze zullen onder geen beding verder gedeeld of verkocht worden aan derden.   

Hoe kan ik in contact komen met JijNeukt dating? 

Zowel leden als niet leden van JijNeukt dating kunnen voor vragen of opmerkingen terecht bij de klantenservice van de site. Je kunt contact opnemen met een van de vriendelijke klantenservice medewerkers door een e-mail te sturen naar [email protected]. De medewerkers zullen er namelijk alles aan doen om binnenkomende berichten zo snel als mogelijk van een passend antwoord te voorzien.   


JijNeukt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over JijNeukt.

Bezoek JijNeukt

Schrijf een review