MijnSMcontacten

Als je op zoek bent naar een opwindende erotische ervaring vol extreme SM seks en spannende ontmoetingen in jouw omgeving, dan ben je bij MijnSMcontacten aan het juiste adres. De site zelf bestaat uit een groot aantal SM- liefhebbers die net als jou ook op zoek zijn naar spannende SM sekscontacten en meer. Daarnaast komen er dagelijks nieuwe leden bij. Er is dus altijd iemand met wie je kunt afspreken. Met behulp van jouw profielinstellingen ontvang je passende matches, maar je hebt ook de vrijheid om zelf te zoeken naar interessante profielen. De website biedt je kortom een veilige en betrouwbare online dating platform waarop je gelijkgestemde mannen en vrouwen kunt ontmoeten die graag hun grenzen willen verleggen. Lijkt deze site je interessant en wil je andere SM- liefhebbers ontmoeten? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan en ga direct op zoek naar potentiële dates. 

Lid worden van MijnSMcontacten 

Het inschrijvingsproces bij MijnSMcontacten is volledig gratis. Je kunt je snel aanmelden en ontdekken wie er bij jou in de buurt is voor een opwindende ontmoeting. Om je in te kunnen schrijven op de site dien je als eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar in het menu te klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na hierop geklikt te hebben komt er een online doorklik aanmeldformulier tevoorschijn waarin je dient in te vullen of je op zoek bent naar een man of een vrouw, of je dominant, onderdanig of beide bent, in welke leeftijdsklasse je potentiele date moet zitten en of je zelf een man of vrouw bent. Je zult ook een gebruikersnaam naar keuze, wachtwoord en e-mailadres moeten invullen. Na je succesvol ingeschreven te hebben op de site kun je meteen inloggen en op zoek gaan naar potentiële SM- dates. Laat je verlangens de vrije loop en verleg je grenzen met MijnSMcontacten. Meld je vandaag nog aan en ontdek een wereld vol spannende mogelijkheden.

Veilig en vertrouwd flirten op MijnSMcontacten

Bij MijnSMcontacten worden alle profielen zorgvuldig gecontroleerd, en dit brengt vele voordelen met zich mee. Je kunt er zeker van zijn dat de personen waarmee je in contact wilt komen echt bestaan. Handmatige controle zorgt voor een betrouwbare omgeving waarin je met een gerust hart kunt flirten en contact kunt leggen. Mocht je ooit iets tegenkomen waarover je twijfels hebt, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site. Deze zal direct, indien nodig, gepaste maatregelen treffen.

Op deze site wordt ook veel waarde gehecht aan de vertrouwelijkheid van je gegevens. Alles wat je bij het aanmelden met de site deelt, blijft strikt vertrouwelijk en wordt niet openbaar gemaakt. Je kunt dus met een gerust hart jezelf zijn en genieten van de spannende mogelijkheden die MijnSMcontacten te bieden heeft. 

Wat zal het MijnSMcontacten lidmaatschap mij kosten? 

Bij deze erotische datingsite is de inschrijving volledig gratis. Het aanmeldproces op de website is ook nog eenvoudig en snel. Het enige wat je hoeft te doen, is enkele vragen beantwoorden en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Met een gratis lidmaatschap heb je toegang tot verschillende functies, waaronder de handige zoekmachine waarmee je profielen kunt doorzoeken en ontvangen berichten kunt lezen. Als je echter zelf berichten wilt versturen, dien je credits aan te schaffen. Voor deze credits wordt een kleine vergoeding gevraagd. De prijs van de credits ziet er als volgt uit: 

Credits 

Prijs Credits 

Prijs per bericht 

1

€ 1,40 

€ 1,40 

10

€ 10,49 

€ 1,05 

25

€ 23,69 

€ 0,95 

50 

€ 41,99 

€ 0,84 

100 

€ 78,79 

€ 0,79 

300 

€ 209,99 

€ 0,70 

MijnSMcontacten Account verwijderen 

Of je nu hebt gevonden wat je zocht of niet tevreden bent over de datingsite, MijnSMContacten staat klaar om je te helpen met het verwijderen van je account. Het proces om je account op deze website te verwijderen is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden voltooid. Volg gewoon de onderstaande stappen en je bent klaar.

Allereerst zul je moeten inloggen op MijnSMContacten. Hierna dien je te gaan naar je accountpagina. Hier zul je de optie aantreffen die je in staat stelt om je account te verwijderen. Klik op deze optie en bevestig je beslissing. Na het voltooien van het verwijderingsproces ontvang je een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. Wees er echter van bewust dat het verwijderen van je account definitief is en niet kan worden teruggedraaid. Dit betekent dat al je matches, berichten en eventuele aangeschafte credits verloren zullen gaan. Zorg er dus voor dat je zeker bent van je beslissing voordat je doorgaat met het verwijderen van je account.

Contact opnemen met de klantenservice van MijnSMcontacten 

Zit je met een vraag, opmerking of een klacht? Neem dan gerust contact op met een van de vriendelijke klantenservice medewerkers van MijnSMContacten. Dit kun je onder andere doen door het online contactformulier in te vullen en te versturen. Het formulier kun je benaderen door in het menu aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje ‘klantenservice’. In het formulier dien je onder andere je gebruikersnaam, e-mailadres en bericht te verwerken. Het ingevulde formulier kun je dan ter beoordeling versturen naar de klantenservice van de site. De klantenservice medewerkers doen altijd hun best om binnenkomende berichten zo snel als mogelijk in behandeling te nemen en van een passend antwoord te voorzien. Voor het versturen van een bericht is het altijd handig om eerst de lijst met meestgestelde vragen op de site door te nemen. Wie weet komt het antwoord op je vraag reeds op de lijst voor en hoef je geen contact op te nemen met de klantenservice. Je bespaart hiermee behoorlijk wat tijd en kunt direct weer aan de slag met je potentiële date. 


MijnSMcontacten Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over MijnSMcontacten.

Bezoek MijnSMcontacten

Schrijf een review