Matchprive

MatchPrive is een unieke datingsite die speciaal is ontwikkeld voor een ieder, vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een snelle flirt of een opwindend online avontuur. Deze site maakt het allemaal mogelijk. Hier ontmoet je de meest aantrekkelijke mannen en vrouwen die verlangen naar passie en avontuur in hun leven. Omdat het leven kort is, is het tijd om ervan te genieten! Elke dag sluiten nieuwe leden zich aan, dus het vinden van een spannende ‘MatchPrive’ date is absoluut geen onmogelijke klus. Heb je inmiddels een bezoekje gebracht aan de website van MatchPrive en lijkt de site je interessant? Maak dan vandaag nog een gratis account aan en ga op zoek naar je eigen privé match. 

MatchPrive, de site die spanning terug kan brengen in je leven

Mis je voldoende uitdaging in je relatie of zit je relatie in een sleur? Ben je op zoek naar wat meer seksuele spanning? Geen probleem. MatchPrive is het juiste adres waar je moet wezen als je een oplossing wil voor je probleem. Op de site zijn er duizenden lokale mannen en vrouwen aanwezig, die net als jouw op zoek zijn naar andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Schrijf je dus in en vind waar je naar op zoek bent! Je kunt al binnen enkele minuten beginnen met chatten. Mensen houden namelijk ervan om te flirten, maar de eerste stap zetten blijft altijd spannend. Met MatchPrive kun je op zoek gaan naar spannende anonieme chats. Een profielfoto is daarbij niet verplicht, maar je kunt wel anoniem foto's versturen naar andere gebruikers.

Lid worden van MatchPrive dating 

Het registratieproces bij MatchPrive is volledig gratis. Je kunt je snel aanmelden en ontdekken wie er bij jou in de buurt is voor een opwindende ontmoeting. Om je in te schrijven op de website, ga je eerst naar de startpagina van de site. Hier klik je in op het tabblad 'aanmelden' in het menu. Zodra je hierop klikt, verschijnt er een online inschrijvingsformulier waarin je onder andere moet invullen of je op zoek bent naar een man of een vrouw, in welke leeftijdscategorie je potentiële date moet zijn, je geboortedatum en je geslacht. Je dient verder ook een gebruikersnaam naar keuze, wachtwoord en e-mailadres in te vullen. Na succesvolle registratie kun je meteen inloggen op de website en op zoek gaan naar spannende privé matches. Wie weet kun je vandaag nog in een intieme setting afspreken met een stoere man of een leuke vrouw.

Veilig en betrouwbaar 

Bij MatchPrive worden alle profielen zorgvuldig gecontroleerd, wat talloze voordelen met zich meebrengt. Je kunt erop vertrouwen dat de personen waarmee je in contact wilt komen echt zijn. Dankzij handmatige controle biedt MatchPrive een betrouwbare omgeving waarin je met een gerust hart kunt flirten en contact kunt leggen. Mocht je ooit iets tegenkomen waarover je twijfelt, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van de website. Zij zullen direct passende maatregelen nemen indien nodig. Deze website hecht ook veel waarde aan de vertrouwelijkheid van je gegevens. Alles wat je tijdens de registratie deelt, blijft strikt vertrouwelijk en wordt niet openbaar gemaakt. Je kunt dus met een gerust hart jezelf zijn en genieten van de spannende mogelijkheden die MatchPrive te bieden heeft.

Kosten MatchPrive lidmaatschap 

Iedereen die gebruik wil maken van de diensten van de MatchPrive kan zich volledig kosteloos inschrijven. Na succesvolle registratie ontvang je direct en gratis een MatchPrive-account. Met dit gratis account krijg je toegang tot verschillende functies, zoals de handige zoekmachine waarmee je profielen kunt doorzoeken en ontvangen berichten kunt lezen. Je kunt ook je profiel bijwerken en foto's uploaden. Als je echter zelf berichten wilt versturen, wordt er een kleine bijdrage in de vorm van credits gevraagd. Deze credits worden verkocht in bundels en de prijzen zijn als volgt: 

Creditbundels Prijs Creditbundel Prijs per bericht 

1

€ 1,40 

€ 1,40  

10 

€ 10,49 

€ 1,05 

25

€ 23,69 

€ 0,95 

50

€ 41,99 

€ 0,84 

100

€ 78,79 

€ 0,79 

300 

€ 209,99 

€ 0,70 

Account verwijderen

Er kunnen diverse redenen zijn waarom iemand op een bepaald moment besluit geen gebruik meer te willen maken van de diensten van de website. Dit kan zijn omdat de persoon een vaste partner heeft gevonden, zich in een relatie bevindt of om andere redenen. Hoewel het voor de beheerders van de website jammer is, is het proces voor het verwijderen van een account bij MatchPrive absoluut niet ingewikkeld. Om je account te verwijderen, dien je eerst in te loggen op de website en toegang te krijgen tot je account. Ga vervolgens naar je accountpagina waar je de optie zult vinden om je account te verwijderen. Klik op deze optie en bevestig je beslissing. Na het voltooien van het verwijderingsproces ontvang je een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. 

Contact opnemen met de klantenservice van MatchPrive 

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je als gebruiker gerust contact opnemen met de klantenservice van de site. Dit kun je doen door het online contactformulier van de site in te vullen en te versturen naar de klantenservice. Dit formulier kun je benaderen door aan de onderzijde van de webpagina in het menu te klikken op het tabje ‘klantenservice’. In het formulier dien je onder andere je gebruikersnaam, e-mailadres en bericht te verwerken. De vriendelijke klantenservice medewerkers doen er alles aan om je bericht zo snel als mogelijk van een passend antwoord te voorzien. Alvorens je ertoe overgaat om een bericht te versturen is het altijd handig om de lijst met meestgestelde vragen en antwoorden door te nemen. Wie weet kom je het antwoord op je vraag op de lijst tegen en hoef je geen contact op te nemen met de klantenservice. 


Matchprive Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Matchprive.

Bezoek Matchprive

Schrijf een review