Seksbuddy

Is het altijd je droom geweest om ooit eens een seks maatje te hebben, maar heb je er nooit werk van gemaakt? Ben je in een relatie, single, gescheiden of ben je op zoek naar wat meer seksuele spanning? Dan ben je bij Seksbuddy op het juiste adres. Deze site bestaat uit duizenden leden die allemaal net als jouw openstaan voor seks zonder verplichtingen.

Vanwege de vele succesverhalen blijven er dagelijks nieuwe leden bijkomen en is de kans op het vinden van een date ook vele malen groter dan op andere soortgelijke datingsites. Er is kortom voor een ieder wat wils. Lijkt deze site je interessant en wil je ook een eigen seksbuddy scoren? Wordt dan vandaag nog geheel gratis lid van deze site. 

Een seksbuddy account aanmaken 

Een ieder vanaf 18 jaar en ouder die behoefte heeft aan een seks maatje kan zich op elk moment van de dag geheel gratis aanmelden op seksbuddy dating. Dit kun je doen door te surfen naar de ‘homepage’ van deze site en aldaar het online aanmeldformulier in te vullen.

In het formulier dat je op de ‘homepage’ van de site ziet kun je invullen of je op zoek bent naar een mannelijke of vrouwelijke seksmaatje. Je vult verder ook in wat je gebruikersnaam is, geboortedatum, werkende e-mailadres en wachtwoord. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘Registreer nu Gratis!’. Na je aangemeld te hebben wordt er automatisch een bericht gestuurd naar het opgegeven e-mailadres ter bevestiging van de aanmelding. Na je account succesvol aangemaakt te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van een hete of sexy seks ‘buddy’. 

Wat kost het Seksbuddy lidmaatschap mij? 

Veel personen die lid willen worden van welke datingsite dan ook willen eerst weten wat het lidmaatschap van de site hen zal kosten. Dat geldt ook voor de potentiële leden van Seksbuddy.nl. Het is goed om te weten dat je geen cent hoeft uit te geven op Seksbuddy.nl voor het aanmaken van een account. Het registratieproces is geheel gratis. Na je aangemeld te hebben op de site krijg je binnen enkele seconden het gratis seksbuddy.nl account toegewezen.

Het enige waar je voor moet betalen in de vorm van credits is wanneer je contactmomenten wil hebben met andere gebruikers oftewel mensen die je interessant vindt van de site. De credits zelf worden in creditbundels verkocht en de prijzen zien er als volgt uit: 

Credits 

Prijs 

Prijs per credit 

€ 12,50 

€ 1,56 

20 

€ 27,50 

€ 1,37 

40 

€ 50,00

€ 1,25 

100 

€ 110,00 

€ 1,10 

225

€ 225,00 

€ 1,00 

Je zult merken dat naarmate je meer credits koopt je per credit veel minder betaald. Hoe meer credits hoe voordeliger dus. 

De site bezoeken via je mobiel 

De meeste personen vragen zich af er een speciale app is voor Seksbuddy.nl. Het is goed om te weten dat deze site geen mobiele app heeft. Wat je wel zult merken is dat de website gebouwd is met de nieuwste HTML5 technologie. Deze maakt het dus mogelijk om de website, ondanks er geen app is, te benaderen via de webbrowser van welke mobiele apparaat dan ook. Denk maar aan Smartphones, laptops en tablets. Je kunt dus vanuit elke locatie je binnenkomende berichten beantwoorden of op zoek gaan naar spannende seks buddy’s. 

Entertainment profielen 

SeksBuddy is een datingsite die zowel echte profielen als entertainment profielen bevat. De echte profielen zijn van personen met wie je fysiek kunt afspreken De entertainment profielen zijn zoals de naam het al aangeeft profielen voor entertainment doeleinden. Met die profielen kun je niet fysiek afspreken. 

Veilig en betrouwbaar 

Seksbuddy is een datingsite die met alle zekerheid als veilig bestempeld kan worden. Na je geregistreerd te hebben voor een gratis account worden je gegevens eerst gecontroleerd. Daarnaast worden alle gegevens, die je ingeeft bij het aanmelden, met de nodige discretie en beveiliging behandeld.

Je hoeft je verder geen zorgen te maken dat je chatberichten plots op ‘straat’ terug te vinden zullen zijn. Onder geen beding worden gegevens van gebruikers met derden gedeeld of doorverkocht. De beheerders van de site doen er namelijk alles aan om je een online dating platform aan te bieden waar je in alle discretie op zoek kunt naar een spannende seks maatje en contact met hem of haar kunt opnemen. 

Profiel verwijderen 

Het kan best dat je inmiddels een vaste fuck buddy hebt gevonden of vanwege de een of andere reden geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van deze site. Hoewel dat zeer spijtig is, bestaat de mogelijkheid toch om je profiel op eenvoudige wijze te verwijderen van de site.

Je kunt je profiel zelf verwijderen door in te loggen op de site en dan rechtsboven op het tabje ‘mijn profiel’ te klikken. Hierna kun je navigeren naar het tabje ‘verwijder mijn profiel’. Na hierop geklikt te hebben wordt je profiel verwijderd van de databases van de site. Lukt het niet om zelf je profiel te verwijderen, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected] om je profiel te laten verwijderen. Zodra je account verwijderd is wordt een bevestiging gestuurd naar het e-mailadres dat bij de site bekend is. 

Ik zit met een vraag 

Het kan best dat je bij het aanmaken van een account of als je reeds gebruik maakt van de diensten van de site met enkele vragen komt te zitten. In dit soort gevallen kun je eerst de lijst met meest gestelde vragen en antwoorden doornemen. Wie weet zie je het antwoord op je vraag terug op die lijst.

Komt je antwoord echter niet voor, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected] of je kunt het online contactformulier van deze site invullen. In het formulier geef je aan waar je vraag betrekking op heeft, je gebruikersnaam, e-mailadres en bericht. Na je e-mail verstuurd te hebben doen de vriendelijk klantenservice medewerkers er alles aan om je bericht tijdig te behandelen en van een correct antwoord te voorzien. 


Seksbuddy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Seksbuddy.

Bezoek Seksbuddy

Schrijf een review