Flingster.com

Ben je iemand die het fijn vind om chat contact te onderhouden met wildvreemden? Zou je het spannend vinden om wildvreemden te bellen via de webcam voor erotisch getinte gesprekken en meer? Als het antwoord ‘ja’ is dan moet je zeker bij Flingster dating wezen. Deze dating website is vooral ontwikkeld om flings tot stand te brengen tussen de gebruikers van de site. Het doet er daarbij niet toe of je single, gescheiden of op welke manier dan ook gebonden bent. 

De site bestaat uit duizenden gelijkgestemde leden en dagelijks blijven er nieuwe leden bijkomen. Het vinden van een spannende fling date is dus absoluut geen onmogelijke taak. De leden van deze site zijn vooral op zoek naar chat contact, nieuwe vriendschappen en casual dates. Lijkt deze site je interessant en wil je ook een eigen Flingster date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Flingster dating. 

Hoe kan ik mij opgeven voor het Flingster lidmaatschap?   

Ben je recentelijk op de website van Flingster dating geweest? Ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten die door de site worden geboden? Dan kun je overwegen om vandaag nog 24/7 geheel gratis lid te worden van Flingster dating. Het aanmeldproces op deze site is vrij eenvoudig van opzet en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. 

Om je aan te kunnen melden dien je als eerst op de startpagina van de site te zijn. Als je op deze pagina bent zul je in het menu het tabje ‘join now’ zien waarop je kunt klikken. Er komt dan op een nieuwe webpagina een online aanmeldformulier tevoorschijn. Dit formulier krijg je ook als je doorscrolt op de startpagina en klikt op het tabje ‘Try It Free’. Bij het aanmelden kun je ervoor kiezen om je aan te melden met je Google account of met een andere e-mailadres. 

Kies je ervoor om met je Google account in te loggen, dan worden je gegevens automatisch verwerkt in het online aanmeldformulier. Kies je ervoor om handmatig aan te melden met een e-mail adres, dan zul je een geldige e-mailadres en wachtwoord moeten invullen. Na bevestigd te hebben dat je 18 jaar of ouder bent en de algemene voorwaarden van de site geaccepteerd te hebben kun je klikken op het tabje ‘Join for Free’. Na je succesvol aangemeld te hebben op de site kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende Flingdates. Wie weet kom je vandaag nog die speciale man of vrouw tegen op de site. 

Gratis account upgraden 

Na je aangemeld te hebben op Flingster dating krijg je automatisch het gratis account van de site toegewezen. Hiermee heb je toegang tot de basisfunctionaliteiten van de site. Met je gratis account kun je bijvoorbeeld je profiel verder bijwerken, enkele foto’s uploaden en profielen van gebruikers bekijken. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de site om verzekerd te zijn van een hete fling date? Dan kun je je account upgraden naar het Flingster VIP lidmaatschap. 

De kosten voor het upgraden van je account zien er als volgt uit: 

Lidmaatschap 

Kosten 

Bedrag in een keer 

1 week 

US$ 6.99 per week 

US$ 6.99 per week 

1 maand 

US$ 19.99 per maand 

US$ 19.99 per week 

6 maanden 

US$ 14.99 per maand 

US$ 89.94 voor 6 maanden 

Wat heeft het Flingster VIP lidmaatschap te bieden?  

Overweeg je je account te upgraden naar het Flingster VIP lidmaatschap? Dan wil je natuurlijk eerst weten wat dit lidmaatschap met zich meebrengt. Allereerst kun je als VIP-lid gebruik maken van een gender filter, location filter en je zult geen advertenties meer terug zien op je account. Wil je niet dat mensen achter je locatie komen, dan kun je je locatie verbergen op de site. Je hebt verder toegang tot de privé chat, je kunt een introductie bericht versturen en volgers interesseren in je profiel. Het VIP lidmaatschap van de site biedt je in ieder geval de mogelijkheid om sneller spannende dates te scoren op de site. 

Hoe kun je in contact komen met een klantenservice medewerker van Flingster dating? 

Mocht je met vragen zitten of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten die geboden worden op de site, dan kun je gerust contact opnemen met de vriendelijke klantenservicemedewerkers van Flingster dating. Dit kun je doen door gebruik te maken van de live chat optie. Je kunt gebruik maken van deze optie door te klikken op het tabje ‘my account’ en dan vervolgens op ‘live help’. Er komt dan een live chat formulier tevoorschijn waarin je je naam, e-mailadres en wachtwoord kunt invoeren. De medewerkers doen er alles aan om je bericht met de meeste spoed in behandeling te nemen en van een passend antwoord te voorzien. 

Als gebruiker heb je ook de mogelijkheid om eerst de lijst met meest gestelde vragen door te nemen. Je kunt deze lijst benaderen door in het menu op de webpagina te klikken op het tabje ‘FAQ’. Kom je het antwoord op je vraag niet tegen, dan zul je toch via de live chat contact moeten opnemen met de klantenservice om verder geholpen te worden met je vraag. 

Veilig en betrouwbaar 

Voor de meeste gebruikers is het van belang dat ze gebruik maken van een veilige en betrouwbare datingsite. Flingster dating is hiervan op de hoogte en doet er alles aan om gebruikers een veilige online dating platform te bieden. Dit is ook de reden waarom je eerst je aanmelding moet bevestigen via je persoonlijke e-mailadres voordat je gebruik kunt maken van de diensten van de site. Daarnaast zorgen de beheerders van de site ervoor dat alle persoonsgegevens die je deelt met de site veilig opgeslagen worden op de servers van de site. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken dat je gegevens of gesprekken in handen zullen komen van onbevoegde derden. 


Flingster.com Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Flingster.com.

Bezoek Flingster.com

Schrijf een review