Sexbook

Sexbook is een spannende casual dating site waar alle mannen en vrouwen terecht kunnen die behoefte hebben aan spannende casual dates. Het doet er daarbij niet toe of je gebonden bent of niet. De site is er om ‘no strings attached’ seksdates tot stand te brengen. De site zelf bestaat uit duizenden leden en dagelijks blijven er nieuwe leden bijkomen. 

Deze leden zijn allemaal op zoek naar spannend chat contact, nieuwe vriendschappen en hete casual dates. Je hebt de mogelijkheid om met deze leden in contact te komen door een Sexbook account aan te maken. Je kunt dan veilig en zonder zorgen via het online dating platform van de site in contact komen met hete mannen en geile Sexbook dating vrouwen. Lijkt deze site je interessant en wil je ook een spannende Sexbook date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. 

Lid worden van de Sexbook community 

Heb je een bezoekje gebracht aan de website van Sexbook en ben je enkele leuke profielen van gebruikers tegengekomen? Wil je met hen in contact komen? Dan is het wel van belang dat je in het bezit bent van een Sexbook account. Het aanmaken van een account is gelukkig een eenvoudig proces en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. 

Voor het aanmaken van een gebruikersaccount dien je als eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje ‘word gratis lid’. Je ziet dit tabje door naar beneden te scrollen. Na hierop geklikt te hebben wordt je automatisch doorgestuurd naar het online aanmeldformulier van de site. Dit formulier zie je overigens ook aan het begin op de startpagina van de site onder het kopje ‘Sexbook, vind mensen in jouw regio’. In eerste instantie zou je niet weten dat het een aanmeldformulier is omdat het eerder lijkt op een formulier welke je in staat stelt om profielen te bekijken. 

In het online aanmeldformulier vul je in of je man bent die op zoek is naar een andere man of vrouw en omgekeerd. Daarnaast vul je ook in uit of je woonachtig bent in Nederland of België en in welke provincie. Na deze informatie verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘bekijk profielen’. Je komt dan vervolgens op een nieuwe webpagina met een vervolg van het aanmeldformulier. 

Je krijgt daarbij de optie om met je Google account aan te melden of je kunt het online aanmeldformulier handmatig invullen. Je dient dan vervolgens je leeftijd, gebruikersnaam en werkende e-mailadres in te vullen. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje aanmelden. Na je succesvol aangemeld te hebben kun je meteen van starten met het doorzoeken van profielen. Wie weet heb je vandaag nog een spannende Sexbook date. 

De kosten voor het Sexbook lidmaatschap 

Alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar kunnen geheel gratis lid worden van Sexbook dating. Het aanmeldproces is geheel gratis. Na je geregistreerd te hebben voor een gratis account en je aanmelding bevestigd te hebben, krijg je automatisch het Gratis Sexbook account toegewezen. Met het gratis account kun je je profiel verder van informatie voorzien en profielen van gebruikers doorzoeken. 

Het gratis account biedt je echter beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Voor het versturen van berichten en of ice breakers naar personen die je leuk vindt dien je wel een kleine bijdrage te leveren in de vorm van credits. Deze worden in creditbundels verkocht en de prijzen zien er als volgt uit: 

  • 200 credits, €29.99 in plaats van €39.99
  • 400 credits, €49.99 in plaats van €69.99 
  • 900 credits, €99.99 in plaats van €129.99 
  • 2500 credits, €249.99 in plaats van €299.99 

Bij het kopen van een creditbundel kun je ook nog tegen betaling van €10 je zichtbaarheid vergroten door vier maanden premium toe te voegen. Betalingen kun je verrichten via iDEAL, Visa, Mastercard, Bancontact of de Paysafecard. 

Om berichten te kunnen versturen dien je tenminste tien credits in je account te hebben staan. Daarnaast kost het versturen van ice breakers je 2 credits. 

Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om separaat hun account te upgraden naar het premium lidmaatschap. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: 

  • 3 maanden, €13.33 per maand 
  • 6 maanden, €9.99 per maand 
  • 12 maanden, €8.33 per maand 

Het premium lidmaatschap biedt je de mogelijkheid om aan top te verschijnen van zoekopdrachten, je krijgt een onderscheidingsteken om je zichtbaarheid te vergroten en je mag vijf gratis ijsbrekers per dag versturen. Je kunt echter geen gratis berichten versturen als premium lid, daarvoor heb je credits nodig. 

Date garantie

Op Sexbook krijgen betalende leden een date garantie. Dit houdt in dat gebruikers de garantie hebben dat ze een date zullen scoren via deze site. Scoor je geen date, dan kun je je geld terugeisen. Het daten geschiedt verder zonder risico en de site biedt je garantie voor succes. 

Zeer overzichtelijke datingsite 

Sexbook dating is niet alleen zeer overzichtelijk, maar ook handig in gebruik. Als je eenmaal bent ingelogd op de site zul je merken dat je in een oog opzicht de snelzoek functie van de site te zien krijgt, het menu met de optie om foto’s toe te voegen, je ontvangen berichten te lezen en versturen, een overzicht te krijgen van je favoriete leden en waar je je instellingen kunt aanpassen. 

Als je verder naar beneden scrolt zie je ook een overzicht met uitgelichte profielen van de meest populaire leden op de site, nieuwe leden en een lijst met recente activiteiten. 

Ik zit met een vraag 

Het kan best dat je technische problemen ervaart bij het inloggen of dat je vragen hebt met betrekking tot aangeschafte credits of het premium lidmaatschap. Het eerst wat je kunt doen is natrekken of je vraag en het antwoord daarop voorkomt op de lijst met meest gestelde vragen (FAQ). Als je antwoord voorkomt op de lijst, dan ben je snel geholpen. Komt het antwoord echter niet voor, dan kun je het online contactformulier invullen dat je via de FAQ lijst kunt benaderen. 


Sexbook Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sexbook.

Bezoek Sexbook

Schrijf een review