Gratis neuken

Gratis neuken is zoals de naam het aangeeft een volwassen datingsite die het mogelijk maakt voor mannen en vrouwen om gratis neuk dates tot stand te brengen. Het doet er daarbij niet toe of je als gebruiker single, gescheiden of op welke wijze dan ook gebonden bent. Een ieder is van harte welkom op deze site. Er is namelijk voor een ieder wat wils.

De beheerders van deze site doen er verder ook alles aan om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je in contact kunt komen met potentiële dates. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat kwaadwilligen misbruik zullen maken van je persoonsgegevens. 

Heb je een account van Gratis Neuken, dan heb je de mogelijkheid om spannende gratis neuk dates in je buurt te vinden. De site heeft namelijk meer als 2000 leden die net als jouw ook allen op zoek zijn naar spannende seksdates. Je hoeft je dus helemaal niet vervelend te voelen om andere leden te benaderen voor seks nu je weet dat ze ook daarnaar op zoek zijn. Lijkt Gratis Neuken dating je interessant? Maak dan vandaag nog geheel gratis je account aan. 

Registreren voor een 'Gratis Neuken' account 

Heb je de mogelijkheid gehad om de startpagina van de website van Gratis Neuken te bezoeken en ben je geïnspireerd geraakt? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. Om je aan te kunnen melden dien je allereerst te surfen naar de startpagina van Gratis Neuken. Als je eenmaal op deze pagina bent, dan zul je een gratis aanmeldformulier te zien krijgen. Je treft dit formulier onder andere aan onder het kopje ‘Gratis aanmelden bij Gratis neuken’. Dit formulier kun je overigens ook benaderen door op de tabjes ‘Direct aanmelden’ en ‘Gratis aanmelden’ te klikken. 

In het gratis aanmeldformulier dien je onder andere informatie zoals je gebruikersnaam en werkende e-mailadres in te voeren. Na verder de algemene voorwaarden van de site geaccepteerd te hebben kun je je aanmelden op de site. Na hierop geklikt te hebben wordt je wachtwoord direct en automatisch verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. 

De zoekfunctie van de site 

Vanwege de veelheid aan interessante profielen op deze site kan het best dat je geen interessante date kunt vinden. Gelukkig biedt de website van Gratis Neuken je de mogelijkheid om op zoek te gaan naar potentiële dates middels de zoekfunctie van de site. Deze functie tref je aan op de startpagina van de site.

Om in contact te komen met personen die voldoen aan je wensen en voorkeuren zul je onder andere moeten aangeven in het formulier van deze functie of je man of vrouw bent en of je op zoek bent naar andere mannen of vrouwen voor seks. Je geeft verder aan in welke regio's en leeftijdsklasse je potentiële dates moet zitten. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar potentiële dates en doet je op basis van je wensen en voorkeuren binnen enkele seconden een overzicht toekomen van personen met wie je contact zou kunnen opnemen. 

Wat kost het Gratis Neuken lidmaatschap mij? 

Het Gratis Neuken datingsite kost je geen cent. Je hoeft geen geld uit te geven om je aan te melden op deze site. Nadat je je gratis hebt geregistreerd wordt er automatisch een Gratis Neuken account aan je toegewezen. Je kunt met dit account gratis je profiel verder van inhoud voorzien, profielen doornemen en gebruik maken van basisfunctionaliteiten van de site. Het enige waarvoor er kosten in rekening worden gebracht is wanneer je contact wil opnemen met andere gebruikers van de site die je interessant lijken. 

Om een bericht te sturen naar andere gebruikers heb je credits nodig. Credits kunnen in bundels gekocht worden. Voor het versturen van een bericht of een flirt betaal je bijvoorbeeld 16 credits. De kosten van de creditbundels zien er als volgt uit: 

Prijs  Credits
€ 10,00  160 
€ 25,00  480
€ 50,00  1000
€ 100,00  2079 
€ 200,00  4236 

Betalingen kun je verrichten via iDEAL, bankoverschrijving, Paysafecard, Bancontact en Sofort. 

Veiligheid en betrouwbaarheid van de site 

Er bestaat geen twijfel over de veiligheid die geboden wordt aan gebruikers van Gratis Neuken. De website verifieert allereerst alle nieuwe aanmeldingen door een e-mail met het wachtwoord te sturen naar het opgegeven e-mailadres van nieuwe gebruikers. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van credits om berichten te sturen naar andere gebruikers. Het is dus niet mogelijk om spam berichten te versturen.

Alle informatie die je hebt ingevuld bij het aanmelden wordt verder veilig en secuur opgeslagen. Deze informatie zal nooit met wie dan ook gedeeld worden. Je kunt dus gerust en zonder zorgen op Gratis Neuken gebruik maken van het online platform om in contact te komen met andere interessante gebruikers. 

Entertainment profielen 

Het is goed om te weten dat Gratis Neuken zowel echte profielen als entertainment profielen bevat. Het is dus mogelijk om na een goede chat beurt fysiek af te spreken met gebruikers van de site. Dit is echter niet mogelijk met de profielen die er alleen voor entertainment doeleinden zijn op de site. 

Contact opnemen met de klantenservice van Gratis Neuken 

Heb je een vraag over het Gratis Neuken lidmaatschap, de tarieven of een andere algemene vraag? Dan kun je gerust contact opnemen met een van de vriendelijke helpdesk medewerkers van deze site. Dit kun je doen door aan de onderzijde van de webpagina in het menu te klikken op het tabje ‘contact’. Er komt dan een online contactformulier op een nieuwe webpagina tevoorschijn. In dit formulier dien je onder andere je naam, e-mailadres, onderwerp en bericht in te voeren. Na deze informatie verwerkt te hebben kun je je bericht versturen. De klantenservice medewerkers zullen er alles aan doen om je bericht spoedig van een antwoord te voorzien. 


Gratis neuken Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Gratis neuken.

Bezoek Gratis neuken

Schrijf een review