Neukcontact

Neukcontact is zoals de naam het al doet vermoeden een datingsite waar je de mogelijkheid hebt om diverse neuk contacten op na te houden. Het doet er dan niet toe of je nu gebonden bent of vrijgezel bent. Een ieder die op zoek is naar meer seksuele uitdaging is op deze site op het juiste adres. De site zelf bestaat uit duizenden gelijkgestemde leden die net als jouw niets anders willen dan erotisch contact, liefde en casual dates. Via deze site kun je kortom op eenvoudige wijze spannende neuk dates scoren. Lijkt dit je interessant? Meld je vandaag nog geheel gratis aan bij Neukcontact dating en wie weet heb je dezelfde dag of week nog een spannend avontuurtje. 

Lid worden van Neukcontact 

Alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en ouder die het spannend vinden om neuk contacten op na te houden, kunnen zich op elk moment van de dag, 24/7 geheel gratis aanmelden op deze site. Je kunt dit doen door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar in het menu te klikken op het tabje ‘aanmelden’. Dit tabje mag je niet missen, naast het tabje is er een harten symbool te zien. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier die je kunt invullen en versturen naar de beheerders van de site. 

In het formulier dat tevoorschijn komt dien je onder andere informatie in te vullen zoals je gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, geslacht, woonplaats en geboortedatum. Na alle informatie verwerkt te hebben en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden kun je klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na je succesvol aangemeld te hebben kun je meteen aan de slag op de site met het finaliseren van je profiel en het doorzoeken van profielen van andere gebruikers. 

Gebruik maken van de zoekfunctie 

Vanwege de veelheid aan profielen kan het best een uitdaging worden om een date te vinden die voldoet aan je wensen en voorkeuren. Personen die moeite hebben met het vinden van een date kunnen gebruik maken van de zoekfunctie van de site. Deze zie je terug onder het kopje ‘Neukcontact criteria’. In het formulier dat je dan te zien krijgt vul je in of je op zoek bent naar een man, vrouw, stel of shemale en in welke leeftijdsklasse deze moet zitten. Je kunt ook invullen in welke provincie en stad deze woonachtig moet zijn. Hierna kun je klikken op het tabje ‘zoeken’. Je krijgt dan binnen enkele seconden een compleet overzicht te zien met profielen van personen die voldoen aan je wensen en voorkeuren. Je kunt dit overzicht doornemen en contact opnemen met de personen die je het meest interesseren. 

Kosten Neukcontact lidmaatschap

Een van de meest gestelde vragen is wat het lidmaatschap van Neukcontact dating eigenlijk kost. Het is daarbij goed om te weten dat het registratieproces van deze site geheel gratis is. Je hoeft dus geen cent te betalen voor het aanmaken van een account. Als je je met succes hebt geregistreerd op de site krijg je binnen enkele seconden een gratis Neukcontact dating account. Met dit account kun je je profiel verder bijwerken en profielen van andere gebruikers bekijken. Het enige waar je voor moet betalen is wanneer je contact opneemt met andere gebruikers. Je zult daarvoor credits moeten aanschaffen. De credits worden in bundels verkocht en het tarief ziet er als volgt uit: 

Credits 

Tarief credit bundel 

Prijs per bericht 

500 

€ 17,50

€ 1,75

1000 

€ 34,50

€ 1,72

2000 

€ 49,50

€ 1,24

5000 

€ 119,50

€ 1,20

10000

€ 219,50

€ 1,10

Je merkt dat hoe meer credits je koopt hoe voordelig het bedrag. 

Overzichtelijkheid website 

Als je een bezoekje hebt gebracht aan de website van Neukcontact zal het je opvallen dat de website niet alleen zeer overzichtelijk is, maar ook zeer informatief. Zodra je op de website bent zie je in een oogopslag waar je je als nieuwe lid kunt aanmelden en waar je als bestaande lid kunt inloggen. Daarnaast zie je de zoekfunctie en een aantal uitgelichte profielen. Personen die nog geen lid zijn van de site krijgen hiermee dan een beeld van wat ze kunnen verwachten. De uitgelichte profielen van gebruikers zie je onder andere onder het kopje ‘neukcontacten en neukcontacten online’. Daarnaast zie je ook heel wat informatie met betrekking tot seks dating terug op de site. 

Fictieve profielen 

Voor veel personen is het ook van belang om te weten te komen of er nepprofielen op de site te bespeuren zijn. Neukcontacten bevat zowel echte profielen als entertainment profielen. Met de personen van de echte profielen kun je eventueel afspreken als er een klik is. Met de entertainment profielen is dat helaas niet mogelijk, deze zijn er slechts voor entertainment doeleinden. 

Contact opnemen met de klantenservice van Neukcontact 

Mocht je zitten met een vraag over een van de diensten die geboden worden via Neukcontact dating of heb je een opmerking? Dan kun je gerust contact opnemen met een van de vriendelijke medewerkers van Neukcontact dating. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer +31732032015. Je kunt daarnaast ook het online contactformulier van de site invullen en versturen naar de klantenservice. Dit formulier kun je benaderen door in het menu van de site te klikken op het tabje ‘meer’ en dan vervolgens op ‘contact’. Je krijgt dan op een nieuwe webpagina het formulier te zien waarin je je gebruikersnaam, het onderwerp en bericht kunt verwerken. De klantenservice doet er alles aan om je zo snel en goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn. 


Neukcontact Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Neukcontact.

Bezoek Neukcontact

Schrijf een review