Shagle

Shagle is een unieke datingsite die vooral gericht is op het tot stand brengen van video chat gesprekken tussen gebruikers. De site bestaat uit een groot aantal leden en dagelijks blijven er cam liefhebbers bijkomen. Je kunt niet alleen spannende video chat gesprekken voeren, maar ook in contact komen met personen uit meer dan 70 landen. 

Je kunt via deze site dus met vreemden praten door simpelweg op een knop te drukken. Je zult verder ook ervaren dat de webcams op de site supersnel laden. Dit zorgt namelijk voor een ultieme gebruikerservaring. Op sommige chatsites moet je vaak lang wachten voordat elke webcam is geladen. Op Shagle is dat gelukkig niet het geval want de webcams laden direct. Daarnaast kun je kiezen met wie je in contact wil komen. Hiervoor geldt de landenkiezer. Deze functie maakt het mogelijk om met personen uit de hele wereld te praten.  

Lijkt deze site je interessant en wil je zelf ook video chat gesprekken voeren met personen uit verschillende delen van de wereld? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. Wie weet heb je vandaag nog spannende Shagle video chat conversaties. 

Lid worden van Shagle dating 

Een ieder die 18 jaar of ouder is kan op elk moment van de dag ertoe overgaan om een Shagle account aan te maken. Dit account heb je onder andere nodig om in contact te komen met andere Shagle dating gebruikers. Je kunt een account aanmaken via de startpagina van de site.

Als je op deze pagina bent kun je in het rechtermenu klikken op het tabje ‘join now’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waar je in het online aanmeldformulier de optie aangeboden krijgt om je aan te melden middels je Google account. De website maakt dan gebruik van de gegevens van je Google account. Heb je echter geen Google account, dan kun je je handmatig aanmelden met elk ander e-mail adres. Na je aangemeld te hebben, en je aanmelding bevestigd te hebben, kun je meteen aan de slag op de site met het doorzoeken van de interessante Shangle profielen. 

Functies van de site 

Op Shagle dating worden vooral videochat diensten geboden. Zodra je als nieuwe lid bent aangemeld op de site krijg je direct de optie om je webcam en microfoon in te schakelen. Zodra je een volgende keer inlogt op de site kun je direct aan de slag met videochatten. Je dient er wel rekening mee te houden dat je alleen gebruik kunt maken van deze functie als je je camera inschakelt. Behalve de videochat functie kun je ook gebruik maken van de geslachtsfilter. Je kunt dan ervoor kiezen om met jongens, meisjes of met koppels te chatten.

Naast videochatten is het ook mogelijk om fysiek in contact te komen met personen uit meer dan 70 landen over de gehele wereld. Je zult merken dat discretie en anonimiteit hoog in het vaandel worden gedragen door de beheerders van de site. Je bent dus niet verplicht om persoonlijke informatie te verstrekken aan wie dan ook. Het verstrekken van persoonlijke informatie bepaal je zelf en is dan ook je eigen verantwoordelijkheid. De site zelf zal onder geen beding persoonlijke informatie doorverkopen of delen met onbevoegde derden. Het leuke van de site is dat je tijdens het videochatten ook nog virtuele geschenken kunt sturen naar de andere gebruiker. 

Kosten Shagle lidmaatschap 

Voor personen die lid willen worden van Shagle is het interessant om te weten wat het lidmaatschap hen zal kosten. In principe betaal je als nieuwe lid geen cent. Je kunt je geheel gratis registreren op de site en met het gratis Shagle account dat je toegewezen krijgt kun je in beperkte mate gebruik maken van de functies van de site. Wil je echter volledig toegang tot alle functies van de site, dan is het wel van belang dat je je gratis lidmaatschap upgrade naar een betaalde VIP lidmaatschap. 

De kosten voor Shagle VIP abonnement zien er als volgt uit: 

  • 1 week, USD 6,99 per week 
  • 1 maand, USD 19,95 per maand 

Met het VIP lidmaatschap krijg je toegang tot functies van de site als de gender filter, locatie filter en 24/7 live support. Verder krijg je een VIP-badge, je krijgt geen advertenties te zien en je kunt je locatie afschermen. In ieder geval bezorgd het VIP lidmaatschap je een geweldige tijd op Shagle dating. 

Het verwijderen van je Shagle dating account 

Er zijn personen die vanwege de een of andere reden geen gebruik meer willen maken van de diensten van de site. Het kan dat ze in een serieuze relatie zitten of gebruik maken van de diensten van een andere datingsite. In dit soort gevallen kan de gebruiker ervoor kiezen om zijn of haar account te verwijderen van de site. Je kunt dit doen door in te loggen op de site en dan te klikken op het tabje ‘my account’ en dan weer op het tabje ‘cancel membership’. Na je keuze bevestigd te hebben wordt je account direct verwijdert van de databases van de site. 

Contact opnemen met de klantenservice van Shagle dating 

Wil je meer te weten komen over de diensten van Shagle dating of heb je een specifieke vraag? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site via het online contactformulier. Dit formulier kun je benaderen door te surfen naar de startpagina van de site en in het menu aan de onderzijde van die pagina te klikken op het tabje ‘contact us’ en dan vervolgens op het tabje ‘other questions’. In het formulier dien je je naam, emailadres, onderwerp en bericht te verwerken. Na bevestigd te hebben dat je geen robot bent kun je je bericht versturen. De vriendelijke klantenservice medewerkers zullen er alles aan doen om je bericht zo snel als mogelijk in behandeling te nemen en van een passend antwoord te voorzien. Het is wel raadzaam om eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen alvorens je een bericht stuurt naar de klantenservice. 


Shagle Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Shagle.

Bezoek Shagle

Schrijf een review