Flings NL

Het wordt de laatste tijd steeds populairder om kortstondige relaties op na te houden. Veel mensen zien het namelijk als een gemakkelijke en plezierige manier om kortstondige seks momenten met anderen te beleven. Als je van kortstondige relaties geniet, kun je namelijk wel genieten van de voordelen van seks. Je hoeft echter niet te ‘dealen’ met de bekende verplichtingen die relaties met zich meebrengen. Er is namelijk geen verplichting ten opzichte van elkaar, waardoor je op een informele manier van elkaars gezelschap kunt genieten. Als je op zoek bent naar kortstondige relaties, ben je bij Flings dating aan het juiste adres. De website heeft duizenden leden en er komen dagelijks nieuwe leden bij. Het vinden van een opwindende virtuele kortstondige relatie is dus absoluut geen ingewikkeld proces. Als deze website je interesseert en je ook een opwindende kortstondige relatie wilt ervaren, meld je dan vandaag nog volledig gratis aan en ga direct aan de slag op Flings dating. 

Een Flings account aanmaken 

Iedereen die 18 jaar of ouder is en die geïnteresseerd is in deze website kan op elk moment van de dag lid worden van Flings dating. Het registratieproces is eenvoudig en neemt slechts enkele momenten van je kostbare tijd in beslag. Om je als nieuw lid te registreren, ga je eerst naar de startpagina van de website. Als je op deze pagina bent kun je vervolgens in het menu klikken op het tabje ‘aanmelden'. Na hierop geklikt te hebben zal er op een nieuwe webpagina een online registratieformulier tevoorschijn komen dat je kunt invullen. In het formulier vul je je gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, geslacht en andere persoonlijke gegevens in. Nadat je alle informatie hebt ingevuld en de algemene voorwaarden hebt geaccepteerd, kun je klikken op de knop 'Klik hier om je aan te melden'. Nadat je succesvol bent aangemeld, kun je direct inloggen en op zoek gaan naar interessante flings.

Zoekfunctie Flings dating  

Voor leden die niet direct in contact kunnen komen met gebruikers die hun voorkeur genieten heeft de site een speciale zoekfunctie ingebouwd. Om gebruik te maken van deze functie kun je in het menu klikken op het tabje ‘zoeken’. Daarnaast zie je het zoekformulier ook terug op de startpagina van de site onder het kopje ‘Ik ben op zoek naar’. In het online zoekformulier vul je onder andere in of je in contact wil komen met andere mannen, vrouwen, koppels of shemales. Daarnaast vul je ook in in welke leeftijdsklasse je potentiële date moet zitten, en in welke omgeving deze woonachtig moet zijn. Na alle informatie ingevuld te hebben gaat de site meteen op zoek naar de beste matches. Binnen enkele ogenblikken krijg je een overzicht te zien met profielen die in zijn geheel voldoen aan je wensen en voorkeuren. Kom je leuke Flings tegen, neem dan gerust contact met hen op. 

Zeer toegankelijk website en eenvoudig van opzet 

Een ieder zal het erover eens zijn dat de website van Flings dating met een paar, roze en witte omslag zeer toegankelijk en eenvoudig van opzet is. Zodra je op de startpagina van de site bent, zie je in een oogopslag waar je je kunt aanmelden, waar nieuwe leden kunnen inloggen en je ziet ook een aantal spannende uitgelichte profielen van gebruikers. Een aantal van die profielen bevatten elementen van naaktheid en zullen je alleen maar nieuwsgierig maken naar meer. Het aanmeldproces is eenvoudig en neemt slechts enkele ogenblikken van je tijd in beslag. Zelfs personen die bij wijze van spreken digibeten zijn kunnen op eenvoudige wijze gebruikmaken van de diensten van deze site. 

Kosten lidmaatschap Flings dating 

Voor de meeste gebruikers is het ook belangrijk om te weten wat het Flings-lidmaatschap hen zal kosten. Het is namelijk zo dat een ieder die zich inschrijft op de site binnen enkele seconden een gratis Flings lidmaatschap toegewezen krijgt. Met dit lidmaatschap hebben zij namelijk toegang tot de basisfunctionaliteiten van de site. Voor contactmomenten met gebruikers worden er wel kosten in rekening gebracht in de vorm van credits. De credits worden in creditbundels verkocht en het tarief ziet er als volgt uit: 

Aantal Credits 

Prijs per Creditbundel 

Prijs per Credit 

500 

€ 17,50

€ 1,75

1000 

€ 34,50

€ 1,72 

2000 

€ 49,50

€ 1,24

5000 

€ 119,50

€ 1,20

10000

€ 219,50

€ 1,10 

Het zal je opvallen, dat hoe meer credits je koopt hoe goedkoper het bedrag per credits is. 

Fictieve profielen

Flings dating heeft niet alleen echte leden, maar bestaat ook uit fictieve entertainment profielen. Met deze profielen is fysiek afspreken niet mogelijk. Dit kan alleen met de echte leden. Desondanks kan het voor personen die alleen behoefte hebben aan chatcontact spannend zijn om contact te onderhouden met de entertainment profielen. 

Contact opnemen met de klantenservice van Flings dating  

Een ieder die behoefte heeft aan contact met een klantenservicemedewerker van Flings dating heeft de mogelijkheid daartoe. Je kunt contact opnemen door het online contactformulier in te vullen en naar de helpdesk te sturen. Dit formulier kun je benaderen door in het menu, aan de onderzijde van de webpagina, te klikken op de optie 'contact'. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar het telefoonnummer +3173 2032 015. In alle gevallen zullen de klantenservice medewerkers hun best doen om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Voordat je contact opneemt met de klantenservice, is het altijd handig om eerst de lijst met veelgestelde vragen door te nemen. Misschien vind je het antwoord op je vraag al op de lijst en hoef je geen contact op te nemen met de klantenservice.


Flings NL Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Flings NL.

Bezoek Flings NL

Schrijf een review