Fetlife

FetLife BDSM is een dating site die speciaal is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die dol zijn op BDSM avontuurtjes. Je hoeft je op deze site geen zorgen te maken, dat gebruikers neer op je zullen kijken als je hen benaderd voor een date of meer. Alle leden van FetLife BDSM zijn net als jouw op zoek naar kinky vrienden, chat contact en spannende dates. Het enige wat je nodig hebt om in contact te komen met leden van deze site is een FetLife BDSM account. 

FetLife BDSM biedt een ieder die dol is op sm en bondage de mogelijkheid om via het online dating platform van de site veilig en betrouwbaar in contact te komen met andere gelijkgestemde leden. Vanwege het groot aantal leden op de site hoef je je geen zorgen te maken dat je niet in contact zult komen met een leuke date. Er is kortom voor een ieder wat wils. 

Lijkt deze datingsite je interessant en wil je ook een eigen FetLife BDSM date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op FetLife BDSM dating

Het lidmaatschap van FetLife BDSM verkrijgen 

Alle BDSM liefhebbers van 18 jaar en ouder die de homepage van FetLife BDSM hebben bezocht en geïnteresseerd zijn geraakt in de diensten die geboden worden kunnen zich 24/7 geheel gratis aanmelden op de site. Door je aan te melden op de site krijg je een account toegewezen waarmee je in contact kunt komen met andere FetLife BDSM gebruikers. 

Om je aan te kunnen melden op de website van FetLife BDSM dien je als eerst te gaan naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je onder andere je gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord kunt invullen. 

Na alle gegevens verwerkt te hebben en je succesvol aangemeld te hebben op de site kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende BDSM dates. Wie weet kom je vandaag nog een stoere man of hete vrouw tegen. 

Op zoek naar een FetLife date 

Ben je op zoek naar een spannende date op de site en merk je dat je er vanwege het groot aantal leden niet uit komt? Dan kun je gebruik maken van de zoekfunctie van de site. Deze functie biedt je de mogelijkheid om gericht op zoek te gaan naar dates waar je eventueel mee kunt afspreken. Het eerste wat je hiervoor dient te doen is in het menu klikken op het tabje ‘aanmelden’. 

Na hierop geklikt te hebben komt er een online zoekformulier tevoorschijn waarin je informatie kunt verwerken zoals je geslacht, of je op zoek bent naar een man of een vrouw en in welke leeftijdsklasse deze moet zitten. Je kunt in het formulier ook invullen of je op zoek bent naar seksdates of als je op de romantische toer bent. 

Na alle gegevens verwerkt te hebben en geklikt te hebben op het tabje ‘zoeken’ komt er binnen enkele seconden een overzicht tevoorschijn met profielen van gebruikers die voldoen aan je wensen en voorkeuren. Na de profielen doorgenomen te hebben en je keuze gemaakt te hebben kun je contact opnemen personen die je het meest interesseren. 

De website 

De website van FetLife BDSM zelf is zeer overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Als je eenmaal op de startpagina van de site bent zie je direct waar je je kunt aanmelden en waar je op zoek kunt naar potentiële dates die voldoen aan je wensen en voorkeuren. Daarnaast krijg je een aantal overzichten te zien. Je kunt bijvoorbeeld uitgelichte aanbevolen profielen zien, profielen van gebruikers die op zoek zijn naar BDSM seks en geile contacten. 

Als je op een van deze profielen klikt kom je direct in de chat kamer van zo een gebruiker terecht. Je krijgt meer informatie van de gebruiker, je krijgt de mogelijkheid om een vriendschapsverzoek te sturen of een bericht te sturen voor de gebruiker. 

Wat kost het FetLife BDSM lidmaatschap mij? 

De meeste personen die lid willen worden van een datingsite zijn onder andere benieuwd naar de kosten die het lidmaatschap van de site met zich meebrengt. Dat geldt ook voor personen die lid willen worden van FetLife BDSM. Het goede nieuws is dat het aanmaken van een account op deze site geheel gratis is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je plots opgezadeld zal worden met hoge rekeningen. Na je succesvol aangemeld te hebben op de site krijgt je automatisch een gratis FetLife BDSM account toegewezen. 

Het enige waar je voor zult moeten betalen is wanneer je contact wil opnemen met gebruikers van de site. Gelukkig zijn de kosten per bericht aan de lage kant. Als je eenmaal bent ingelogd in je account krijg je een overzicht van de prijzen per bericht te zien. 

Is FetLife BDSM een veilige en betrouwbare online datingsite? 

De website van FetLife BDSM ziet er niet alleen keurig en professioneel uit, maar is ook veilig en betrouwbaar. De beheerders van de site doen er alles aan om je als gebruiker een veilige en betrouwbare online dating platform te bieden waar je zonder zorgen over en weer berichten kunt sturen naar andere gebruikers om ze onder nadere beter te leren kennen. 

Daarnaast is het zo dat alle gegevens die je invult bij het aanmelden op de site veilig opgeslagen worden op de servers van de site. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je berichten of gegevens plots in handen komen van onbevoegde personen. Je gegevens worden onder geen beding door verkocht of gedeeld met derden. 


Fetlife Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Fetlife.

Bezoek Fetlife

Schrijf een review