Camgirl Islive

Camgirl Islive

9 december 2022

Zelf camgirl worden bij Islive

 

Lijkt het jou een droom om te werken voor de webcam als camgirl, dan ben je bij Islive aan het juiste adres. Islive is namelijk het grootste Nederlandse platform voor erotisch betaald werk. Via het platform van Islive kom jij in contact met voornamelijk mannen die op zoek zijn naar webcamgirls voor een erotische beleving. Het leukste is dat je ook anoniem jezelf mag showen voor de webcam, jij hebt jouw eigen show geheel in eigen hand.  Hierdoor kun jij op een spannende en leuke manier geld verdienen, zonder dat je iets doet waar je zelf toch niet helemaal achterstaat. 

Maak van je passie je beroep

Via het platform van Islive kom je voornamelijk in contact met mannen die op zoek zijn naar een erotische beleving. Natuurlijk kun jij jezelf niet op elk moment van de dag bereid voelen om een show te geven voor de webcam. Daarom is het werken op  het platform geheel vrijblijvend. Jij kunt er zelf voor kiezen, waar, wanneer en hoelang jij voor de webcam zit. Heb je even helemaal geen zin, dan blijf je gewoon offline. Zo makkelijk als het klikt, zo makkelijk is het ook. Het allerleukste is dat je ook helemaal geen geld hoeft te betalen om deel te nemen aan het platform. Je kunt gratis gebruikmaken van de diensten van Islive, terwijl hun jou elke maand betalen voor jouw diensten. 

Wat doet een camgirl?

Een camgirl is een dame die ervoor zorgt dat voornamelijk mannen kunnen genieten van een erotische chat met beeld. Het model zit voor de camera en verricht over het algemeen erotische handelingen. Je kunt als webcammodel ook ervoor kiezen om in lingerie live te gaan en om geile gesprekken te voeren met mannen. Je kunt als webcamgirl zo ver gaan als je zelf wil. Tijdens je werk bij Islive wordt je nergens toe verplicht en ga jij zo ver als jij zelf wil. 

Je kunt lekker veel geld verdienen

Wanneer je kiest voor geld verdienen door middel van erotisch webcammen, dan wil je natuurlijk ook lekker veel geld verdienen. Het bedrag dat je kunt verdienen via het platform is voornamelijk afhankelijk van jezelf. Voor elke bezoeker ontvang jij een bedrag van 20 cent per minuut. Dit lijkt weinig, maar je kunt daarnaast nog extra verdienen met andere verdienmogelijkheden tijdens het cammen. Hierdoor kunnen de verdiensten tijdens jouw camsessie enorm oplopen. 

Wat kun je ongeveer verdienen als Nederlands webcamgirl?

 

 

 

Wanneer je ervoor kiest om te werken als webcamgirl, dan wil je natuurlijk duidelijk inzicht in de verdiensten die jij kunt verdienen. Wanneer je kiest om te werken achter de webcam via het platform van Islive, dan kun jij gemakkelijk duizenden euro's per maand verdienen. Het bedrag wat je uiteindelijk verdiend heb je zelf in hand. Dit komt doordat jij zelf je eigen werktijden kan bepalen. Hoe meer jij werkt, hoe meer je verdient, werk je één maand bijvoorbeeld maar een uurtje, dan zullen de verdiensten een stuk minder zijn. Hierdoor heb je jouw eigen verdiensten grotendeels zelf in de hand. Natuurlijk wordt er door het platform wel gebruikgemaakt van standaard opbrengsten. De opbrengsten worden berekend per bezoeker en per minuut. Kijken er dus 10 bezoekers naar jouw camsessie, dan kun jij het bedrag met 10x vermenigvuldigen. 

 • Opbrengsten per bezoek per minuut: 
  De bezoeker betaald 60 credits om een minuut te kijken naar jouw liveseissie. Deze 60 credits staan gelijk aan 20 eurocent. 
 • Opbrengsten per ontvangen bericht: 
  Niet alleen via het cammen kun jij geld verdienen aan de klant. Je kunt namelijk ook persoonlijke berichten ontvangen en versturen. Elk bericht wat jij ontvangt van jouw klant, levert je 20 cent op. 

Naast deze standaardtarieven kan je via Islive ook geld verdienen door middel van extra verdienmogelijkheden. Het platform biedt de bezoeker een aantal functies aan waarbij je nog meer kan verdienen dan via de standaardtarieven: 

 • Tips & Cybertoy tips: 
  De bezoekers die in jouw chatsessie actief zijn kunnen jou tips of cybertoy tips geven. Deze twee laatstgenoemde functies kun jij vergelijken met een fooi. De klant geeft je in dit geval namelijk omdat ze je erg leuk vinden of omdat ze willen dat jij het interactief speeltje zal bedienen. De bezoekers tijdens jouw camsessie kunnen jou zoveel tips geven als ze zelf willen. De bezoekers hebben drie mogelijkheden om een fooi te geven aan jou als webcammodel: 
  100 credits = €0,33,
  500 credits = €1,60
  1000 credits = €3,30.
  Naast deze voorgeprogrammeerde fooibedragen kan de bezoeker ook zelf de hoogte van een fooi bepalen. Hierdoor kun jij binnen een aantal secondes enorm veel verdienen. 

 • 1op1 VIP: 
  Tijdens het webcammen kun jij ook kiezen voor een 1 op 1 VIP chat. Tijdens deze VIP-functie betaalt de klant je 80 cent per minuut. De klanten kunnen zelfs deze VIP chat bij je aanvragen. Het leukste is dat je hier minimaal vier keer zoveel verdient als tijdens het normale cammen. De verdiensten kunnen hierdoor enorm oplopen tijdens de 1op1 VIP chat. 

 • Promotie: 
  Je ook kiezen voor het promoten van jouw profiel. Nieuwe bezoekers weten op deze manier gemakkelijk dat ze met jou of andere via het platform kunnen genieten. Je kunt bijvoorbeeld je eigen profiel promoten op Twitter, Facebook, Skype of andere social media. Wanneer je een klant weet te trekken naar jouw profiel, dan krijg jij een bonus/provisie van maar liefst 29 cent per minuut. Het maakt niet uit of de klant met jou chat of met iemand anders. Dit bedrag is sowieso van jou.

Zelf camgirl worden bij Islive

Wil jij zelf camgirl worden, dan kun je ervoor kiezen om te werken als camgirl bij Islive. Op dit platform zijn er veel bekende camgirls in Nederland aanwezig. Daarnaast zijn ook veel cammodellen beroemd op het platform, waarna ze zijn gaan werken op meerdere cam-platformen tegelijk. Is camwerk leuk? De vrouwen die actief zijn op het platform zouden zelf niets anders meer willen. Webcamgirl worden is lucratief en je kunt veel geld verdienen als webcamgirl. Hierdoor willen de vrouwen die werken voor de webcam eigenlijk niet anders meer.

Wil jij werken als webcamgirl, maar weet je niet of het bij je past? Dan kun je ook tijdelijk werken als webcamgirl. Veel vrouwen werken als webcamgirl tijdelijk om te bekijken of ze het leuk vinden. Past het toch niet bij je? dan kun je op elk gewenst moment direct stoppen, je zit nergens aan vast, waardoor je vrijblijvend kan kiezen of je camgirl worden. 

Bezoek IsLive

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden