Putas is een online datingsite die speciaal is ontwikkeld voor alle volwassen mannen die op zoek zijn naar de geilste hoertjes. De site zit er vol van en een ieder komt aan zin trekken. Het doet er daarbij niet toe of je single bent, in een relatie zit of getrouwd bent. Een ieder die op zoek is naar eenmalige en geile - no strings attached - avontuurtjes is bij Putas op het juiste adres. De dames op deze site staan allemaal te wachten op je, dat je contact met hen opneemt. Start een gesprek, deel je wensen en voorkeuren en wie weet wordt je dezelfde dag nog verwend door een geile Puta. Lijkt deze site je interessant en wil je ook een seksdate scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan. 

Lid worden van Putas 

Heb je een bezoekje kunnen brengen aan de website van Putas en ben je onder de indruk geraakt van de meiden op deze site? Wil je beter leren kennen of geile avontuurtjes met ze beleven? Schrijf je dan vandaag nog in voor het lidmaatschap van deze site. Dit proces is geheel gratis en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Om lid te worden van de site dien je als eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar in het menu op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na hierop geklikt te hebben kom je op een nieuwe webpagina terecht waar je het online aanmeldformulier kunt invullen. In het formulier dien je onder andere een gebruikersnaam, werkende e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen inloggen op de site en aan de slag gaan met het vinden van spannende dates. 

Online zoekfunctie 

Omdat de site uit een aantal Putas bestaat, kan het best een uitdaging worden om de juiste te vinden voor een geile date. Gelukkig hebben de ontwerpers van de site ook hieraan gedacht en een speciale zoekfunctie gebouwd. Deze tref je op de startpagina van de site aan onder het kopje ‘zoeken naar Putas’. In het zoekformulier dien je onder andere in te vullen of je man of vrouw bent, of je op zoek bent naar een man of een vrouw, in welke leeftijdsklasse deze moet zitten, of je een romantische date wil of eindeloze sex en in welke provincie ze woonachtig moeten zijn. Na alle informatie verwerkt te hebben en geklikt te hebben op de knop ‘zoeken’, gaat de site op zoek naar de beste matches. Binnen enkele seconden krijg je een compleet overzicht te zien met mogelijke matches die voldoen aan je wensen en voorkeuren. Je kunt de profielen op jouw beurt doornemen en contact opnemen met meiden die je leuk lijken en je het meest aantrekken. 

Beoordeling website 

De website die in wit paarse kleuren gegoten is, is zeer overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren. Op de startpagina zie je niet alleen waar je je als nieuwe gebruiker kunt aanmelden en waar het online zoekformulier te vinden is, maar je krijgt ook een aantal overzichten te zien met uitgelichte profielen. Naast deze overzichten krijg je ook informatie voorgeschoteld over hoe je een date met een geile hoer kunt scoren. Het eerste overzicht met als kop ‘geile hoeren zoeken’ heeft vier uitgelichte profielen met foto’s en namen van de gebruikers. Het tweede overzicht aan de linkerzijde van de webpagina bevat profielen van de nieuwste Putas op de site. Je krijgt daarbij niet alleen de namen en foto’s te zien, maar ook de leeftijden van de meiden. Vlak onder dat overzicht krijg je ook een andere te zien met welke Putas op dat moment online zijn. De site heeft ook een overzicht met seksadvertenties. Je kunt daarbij ervoor kiezen om te chatten met de meiden of om meer details van ze te zien. In ieder geval is de website zeer overzichtelijk en handig in gebruik. 

Is het aanmeldproces echt gratis? 

Veel nieuwe gebruikers willen weten of er echt geen kosten verbonden zijn aan het lidmaatschap van Putas. Het antwoord is nee, voor het aanmaken van een account hoef je geen cent te betalen. Na je aangemeld te hebben krijg je een gratis account toegewezen waarmee je profielen van andere gebruikers kunt bekijken, je profiel kunt aanpassen en meer. Alleen voor contactmomenten met andere gebruikers wordt een kleine bijdrage gevraagd. 

Veilig en betrouwbaar 

Het is verder goed om te weten dat de beheerders van deze site er alles aan doen om je een veilige en betrouwbare online platform te bieden waar je zorgeloos in contact kunt komen met de heetste hoeren bij jouw in de buurt. Alle persoonlijke informatie die je opgeeft bij het aanmaken van een account wordt veilig opgeslagen op de servers van de site. Deze informatie zal nooit zonder jouw toestemming gedeeld of doorverkocht worden aan derden. 

Mobiele app 

Putas heeft geen speciale app voor mobiele gebruikers. Dit mag echter de pret niet drukken want de site is wel te benaderen via de mobiele browser van elke mobiele apparaat. Dit biedt je de mogelijkheid om vanuit elke locatie en op je eigen tijd gebruik te maken van de diensten van de site. Als je bijvoorbeeld in een wachtrij staat, in de bus onderweg naar huis of noem maar op. Je kunt gerust profielen van gebruikers bekijken en contact met hen opnemen. Je ziet bijna geen verschil tussen de desktop versie en mobiele versie van de website. 


Putas Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Putas.

Bezoek Putas

Schrijf een review